Hoe kan je je registreren voor de CB500 Trophy?

Stap 1: Vraag een Belgian Twin Stock-licentie aan.

Indien je nog niet in het bezit bent van een FMB-BMB licentie moet je die allereerst aanvragen. Tijdens die aanvraag wordt je startnummer ook aangevraagd.
Let op: Alle deelnemers dienen een startnummer te kiezen tussen 500 en 599 (586, 555, 503, enz...). Dit zorgt ervoor dat de deelnemers van de CB500 Trophy vlot te herkennen zijn op de timing sheets tijdens de evenementen.

Klik hier voor meer informatie over hoe je een licentie kunt aanvragen.

Voor de mensen die geen Belgische licentie hebben: zorg ervoor dat je in het bezit bent van een internationale licentie. 

 

Stap 2: Maak een Belgian Twin Trophy-rijdersprofiel aan.

Aangezien de CB500 Trophy deel uitmaakt van de Belgian Twin Trophy zullen alle deelnemers zich moeten inschrijven voor de wedstrijden via de website van de BTT.
Daarom moet er een profiel aangemaakt worden op de website van de BTT. Om lid te worden van de Belgian Twin Trophy dient er €40 lidgeld betaald te worden. Deze is niet inbegrepen in het lidgeld van de CB500 Trophy.

 

Stap 3: Registreer je voor de CB500 Trophy.

Registreer je als CB500 Trophy piloot door het onderstaande formulier in te vullen. Je krijgt een bevestigingsmail met de nodige informatie.

 

Opgelet! De bevestigingsmail komt mogelijk in je spamfolder terecht.

Vergeet deze niet te controleren indien je enkele minuten na registratie nog niets ontvangen hebt.